O kompaniji

Dobro došli u naš svet namaza i preliva!

PFI d.o.o. je kompanija čija je osnovna delatnost proizvodnja prehrambenih proizvoda. Osnovan je 01.01.2010. i ima preko 130 zaposlenih. U savremenom industrijskom kompleksu u Zemunu, sa površinom objekata od 10.000m2, PFI je postao renomirani proizvodjač najvećih brendova u regionu u kategorijama kečapa, majoneza, senfa, soseva, dresinga, sokova od povrća i voća, maragarina, biljne pavlake i sličnih proizvoda.

Sa konceptom B2B poslovanja, u potpunosti smo posvećeni korisnicima naših usluga.

Posedujemo jednu od najsavremenijih fabrika u ovom delu jugoistočne Evrope. u 2010. godini smo proizveli preko 16.000 tona namaza i preliva, sa tendencijom povećanja proizvodnih kapaciteta i obima poslovanja u budućnosti.

PFI je sertifikovan prema zahtevima standardima ISO 22000 i IFS. Poseban akcenat se stavlja na standardan kvalitet ulaznih sirovina, kontrolu u svim fazama prerade kao i bezbednost gotovih proizvoda.

Posedujemo sopstvenu proizvodnju PET i PP ambalaže, izuzetnih kapaciteta i mogućnošću izrade različitih oblika.

Sa visokoobučenim kadrovima i modernom tehnologijom, kao i izuzetnim proizvodnim mogućnostima i kapacitetima, spremni smo da izadjemo u susret svakom zahtevu korisnika. Iskustvo bogato skoro dve decenije, posvećeni tim, poštovanje standarda samo su neki od pokazatelja naših vrednosti koji nam daju snagu da stalno radimo na sopstevenom unapredjenju i težnji da budemo najbolji u delatnosti kojom se bavimo.

PFI ima jasnu viziju, sposobnost i hrabrost da ideje svojih korisnika pretoči u stvarnost!